Актьорът Джеймс Майкъл Тайлър, който играеше Гюнтер — управителят на прочутото

...
Актьорът Джеймс Майкъл Тайлър, който играеше Гюнтер — управителят на прочутото
Коментари Харесай

Актьорът, изиграл Гюнтер от „Приятели“, почина на 59

Актьорът Джеймс Майкъл Тайлър, който играеше Гюнтер — шефът на фамозното кафене Central Perk в сериала „ Приятели “, е умрял в неделя от рак на простатата в дома си в Лос Анджелис, съобщи неговият мениджърът пред CBS News. Той беше на 59 години.

Тайлър съобщи публично за диагнозата си през лятото. „ Боря  се с този тумор през последните три години “, сподели той пред медиите. " Това е етап 4. Рак в късен етап. Така че в последна сметка, наподобява не ми остава доста. “

Той описа, че болеста му е била повода да не взе участие на скорошна среща на „ Приятели “ лично, а единствено виртуално:

 „ Исках да бъда част от това и в началото щях да бъда най-малко за малко на сцената с тях и да мога да вземам участие във всички празненства “, сподели Тайлър, който се появи посредством Zoom. „ Бях  много благополучен, че бях включен, само че невъзможноста да участвам физически малко вгорчи насладата ми “, призна той.

Решението да не участва персонално е било негово, посочи Тайлър и изясни за какво: „ Не желаех да чувам „ О, и апропо, Гюнтер има рак “, не исках и да приказвам зя състоянието си “, каза той, добавяйки, че доста от някогашните сътрудници са знаели за заболяването му.

Тайлър играеше Гюнтер, шефът на Central Perk, кафенето, където Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън) работи няколко месеца и приятелияте прекарваха дружно доста време във съвсем всеки епизод.  

В неделя Дженифър Анистън написа покъртителен пост за артиста и качи в Туитър оня миг от последния епизод на последния сезон, в който Гюнтер се осмели да ѝ признае, че я обича. (Дотогава тя не подозираше, че това е допустимо — в епизод 6, сезон 8, на празненството на Моника за Хелоуин Рейчъл сподели на Гюнтер: „ Сигурна съм, че един ден ти ще направиш някой мъж най-щастливия човек на Земята “). 

Самият Гюнтер обаче беше доста трагичен с тайната си обич, скапаната си работа и неналичието на другари — поради което доста фенове откровено му съчуствахя и го харесваха. 

Кортни Кокс, която играеше Моника Гелър  също му посвети пост в Инстаграм в неделя. Съболезнования сподели и Лиса Кудроу.  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР